Eldorado Bernheze

doorLaOrfeon

Eldorado Bernheze

Start datum: 3 juli 2020 - Eind datum: 5 juli 2020

Tijd: avond en middagvoorstelling zie site

Locatie: Melkveebedrijf Jacky en Chantal Kanters in Loosbroek

GEANNULEERD IVM DE CORONAPANDEMIE

Hoewel er tegen die tijd misschien al weer meer toegestaan is, is het onmogelijk voor de deelnemers om op een goede manier voor te bereiden en te repeteren. Dus helaas is deze mooie productie geannuleerd.. MAAR.. volgend jaar een nieuwe kans: de planning is nu om in het voorjaar van 2021 de voorstellingen te organiseren. Data zijn nog niet bekend, maar houd onze website in de gaten en kijk op https://eldorado2020.nl. Wij komen terug!

In de zomer gaan we deelnemen, samen met andere koren en muziekverenigingen,  aan een grootse voorstelling in het buitengebied van ons eigen Loosbroek! Eldorado

Het leven is mooi en als ’t even kan, lopen we achter de muziek aan. Haal er uit wat er in zit! We zijn allemaal op zoek naar ons eigen Eldorado.
Maar ondertussen kennen we allemaal de verhalen over drugslabs en hennep-zolders die vlam vatten. Over crimineel geld dat wordt witgewassen en vaten met enge chemicaliën in de natuur. Die je dan notabene zelf moet opruimen en daarvoor nog betalen ook. Ondermijning vind je overal. Die kapper, wasserette of dat restaurant waar je nooit een klant naar binnen ziet gaan of die boerenschuur die wordt verhuurd en waarvan de ramen zijn afgeplakt: wat gebeurt daar en wat trekken we ons daarvan aan?
Tsja. Even de ander kant op kijken misschien?
Gratis geld is ook niet vies en schoppen tegen het systeem is van alle tijden.
Lang leve carnaval.

Klik op onderstaande link.

 

Bernheze

Over de auteur

LaOrfeon administrator